Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2013 23:49 - ХРИСТИЯНСТВОТО, ИСЛЯМА И ЮДАИЗМА СА РЕЛИГИИ ОТ ЕДИН ДВОР. ТЕХНИЯТ БАЩА Е АВРААМ, ОТ ГРАД УР ХАЛДЕЙСКИ
Автор: blagodar Категория: Политика   
Прочетен: 1138 Коментари: 0 Гласове:
2



    Обучените в Саудитска  арабия  наемници и спомоществувателите на тази дейност, бавно, но сигурно разделят хората в България. Защото НЕ разликите в религиите са важни, А амбициите за власт на религиозните водачи.

     Ето как се пише Авраам на англиски език
: Abraham. А на български същата тази дума се произнася  Ейбрахам , ето и транскрибцията ["eibrəhжm] .Да ви звучи познато, например, Ейбрахам Линкълн??!! О, ДА!! Че защо не е наричан Авраам Линкълн?
Масова практика още от векове назад, е скриването на действителни транскрибции на думите или пък заменки на едни гласни звукове с други. Целта е  ИСТОРИЧЕСКИТЕ НАЗВАНИЯ ТАКА ДА СЕ ОМЕШАТ, ЧЕ СЕ ПОТУЛВАТ С ВРЕМЕТО, ЗАЩОТО КОРЕНИТЕ ИМ СЕ ИЗТРИВАТ ПОСТЕПАННО. Това е нещо като еничарство на езика., на речта. НО УСТНОТО СЛОВЕСТНО ФОЛКЛОРНО ТВОРЧЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕНИЧАРИЗИРАНО!!!  АРХЕОЛОГИЧЕСКИТЕ ОТКРИТИЯ, АРТЕФАКТИ – СЪЩО!!!

        Затова, в днешно време сме свидетели на жесток стремеж към унищожаване на тези два вида корени , водещи към знанията за човешката история. Устното народно творчество се елиминира чрез идеята за ГРАЖДАНИН  НА СВЕТА, чрез красивите приказки за глобалното  човечество. Чрез търсенето на изкуствени причини за военни конфликти, се разрушава земната повърхност, а следователно и всичко онова, което стои под нея като исторически доказателства за хода на човешката еволюция, както и от кога датира човечество. Чрез изтриване на знанията за произхода и еволюцията на всяка нация или народ, се цели да се родят поколения, откъснати завинаги от информацията за корените си. Тогава бъдещото  ново човечество ще бъде идеално за всякакви манипулации. ИЗТРИВАНЕТО НА ЗНАНИЯТА И МАНИПУЛИРАНЕТО НА СЪЗНАНИЕТО НЕ СА НОВОСТ ДНЕС
ИСТОРИЯТА  ВЕЧЕ  ЗНАЕ  ЗА ТАКЪВ  ПОДХОД.
Нека да си го припомним.

         За нашия народ учехме, че N-години е бродил из Азия като тюркски народ (племе) , докато стигне днешните си земи. От Библията , за евреите знаем, че Мойсей ги е водил N-години (42 години) из пустината, за да ги изведе от робството, да ги спаси и да ги заведе в Обетованата им земя.НО, през цялото това време старците умират бързо, заради условията и следователно се раждат поколения, които няма кой да им „преподава“ коренна история. Чрез обрязването на крайната плът още на 8-ия ден след раждането, се прекодира генетичната информация относно естественото приемане от новороденото на окръжаващия го свят.
Травмата в първата чакра, в момент, в който тя тепърва се „отваря“, е гарант за ИЗКРИВЕНО ПРИЕМАНЕ НА СВЕТА, ЗА ИЗКРИВЕНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА И НАЙ-ВАЖНОТО – ЛИПСАТА НА КОРЕН (КАКТО ВСЕЛЕНАТА ГО Е ОПРЕДЕЛИЛА) ГИ ПРАВИ ЛЕСНО МАНИПУЛАТИВНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА от учените жреци, които много добре са знаели какво правят с това семитско племе. ( Между другото Обетована идва от Обет, което означава Обещание. Защо евреите са набутани навсякъде в световните структури на управление? – Защото им е обещано нещо, а те трябва да си го заслужат с действия)
И те продължават действията си, защото:......


        Днес е на път  един друг народ да стане „избран“. И това е руския народ. Мнозина , вече , са чели т.н. „ДИКТОВКИ“ от академик Леонид Маслов в сайта „ОТКРОВЕНИЯ“., където N –години ( 8 години) този човек „спуска небесни“ знания. Лошото  е, че доста българи не проумяха жестоката клопка: чрез едномонотонната тематика, на прост език казано – разтягане на локуми, втълпяване в съзнанието, че руския народ ще спаси света и забележете още нещо, СЛАВЯНИТЕ – АРИЙЦИ, те най-вече,са спасителите. Защо, обаче „господ“, който „диктува“ на акад. Маслов, нито веднъж не му продиктува, че понятието АРИИ, не може да съществува без да фигурират БЪЛГ – АРИ (И)ТЕ !!! А пък ние , излиза, че би трябвало да поправим „господ“, защото  СЛАВЯНИ е политическо понятие, земно, измислено  и въведено от земните „богове“ за осъществяване на властническите им стремежи. И  това са не кой да е друг, а цар Петър I Велики и императрица Екатерина Велика.  Първите източници на това понятие са именно от времето на тяхното управление, а не от древните източници.


       Уважаеми българири, в запазените текстове на Именника на българските владетели е казно, че нашите царе са
rex chaldeorum, което значи Халдейска династия или свързана с халдеите династия. REX от латински на български означава  ЦАР. Следователно, възниква още един неясен въпрос, относно историята ни: Канове, Ханове или Царе са си били нашите владетели?

     Ако искаме да си отговорим на въпроси като: Кои сме ние, Коя е нашата историческа религия, Как се развива тя през вековете....и кой , с кого ни противопоставя в различните периоди на нашето развитие, трябва да попрочетем и малко специална литература. Това особено много важи за УЧИТЕЛИТЕ, защото ,за най-голямо съжаление, в учебниците на българските деца няма да намерим отговор на всичките тези въпроси. Следователно, трябва да си намерим информацията сами, ако сме истински българи, ако искаме децата ни да си останат българи.
БЕЗ  ИСТИНСКИТЕ  ЗНАНИЯТА  ЗА  ИСТИНСКИТЕ НИ  КОРЕНИ, НИЕ СМЕ БИЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ  УДОБНА  ПЛЯЧКА  ЗА  ВСЕКИ, КОЙТО  Е  С ШИЗОФРЕНИЧНИЯ  СТРЕМЕЖ  ЗА  ВЛАДЕТЕЛ  НА  СВЕТА.


    !!!  Преди да бъде избран нов Патриарх на България, нека църковния клир да се съобрази с факта, че въпреки целенасочената липса на знания в учебниците за първохристиянството в България – още през Първи век от н.е.,  все пак ние знаем коя е истината. Ако искат да продължават да се изтъпанчват пред цял народ с лицемерната си игра на „наместници на Бога“ - добре, нека продължават. Обаче , нека им е ясно, че  : Вярата на човека е най-важното от „интимния“ му живот. Това е вътрешен процес на осъзнаване и узряване на отношението към Бога. Много често в съвременното битие го атакуват представители на различни религиозни  деноминации с увещанието , че те са единствените му посредници към Бога. Това , разбира се , въобще не е вярно., те са поредните манипулатиори, на неговия интелект с единствена цел – власт над човека.

Една книга, полезна за всички: http://knigabg.com/index.php





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blagodar
Категория: Политика
Прочетен: 103965
Постинги: 20
Коментари: 102
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930