Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2013 23:56 - ДО БЪЛГАРСКИТЕ ОРГАНИЗАТОРИ НА САЙТА "ОТКРОВЕНИЯ" И ГРУПИТЕ ЗА "ЕДИНЕНИЕ"
Автор: blagodar Категория: Политика   
Прочетен: 2760 Коментари: 0 Гласове:
0



(продължение от предишния материал:   blagodar.blog.bg/politika/2013/01/17/ia-gledai-ti-chovechestvoto-si-ima-nov-mesiia-i-tova-e-akade.1043328  )

   В он-лайн изданието на Българското черноморие – в. „ Черно море" , с дата 13.07.2001 г., четем: „ ..... Преди 30 г. Карелин си задал въпроса: "Към всяка електронна система се дава инструкция, която показва за какво е необходима тя и как действа. Човекът също е система, какъвто е впрочем и целият свят. Къде е обаче инструкцията за човека и за света? Няма такава? Това не се връзва с целесъобразността на света“....... В търсене на инструкциите за човека и на информационното хранилище ученият се обърнал за помощ към Библията. Предположил, че тя подлежи на декодиране. Необходими му били години, докато създаде научната си разработка, в която светът е обяснен като система и подсистеми, наречени човек. В Библията се обяснява също как може да се осигури достъп до това хранилище, където са дадени отговорите на всички въпроси. То се нарича Висш разум или биокомпютър.Небесният интернет......."
!!!!!!!!!!

ШЕСТ МЕСЕЦА ( 18/ 04/ 2011 г. ) СЛЕД горепосочения превод в сайта „Откровения“, г-н Иван Иванов ни предлага друга статия, в която твърди друга версия, т.е., той си противоречи -  www.otkrovenia-bg.info/articles.php„.....През лятото на 2004 година докторът на техническите науки Леонид Маслов, работещ в системата на Газпром, бил извикан да вземе участие в семинар по разшифроване на Библията. На семинара е присъствала и ясновидката Н.П. Тя съобщила, че Леонид е длъжен да предаде на хората Знания, които ще определят по нататъшната съдба на цялото човечество. Маслов възприел казаното като някаква шега…..  На 26 август (* ясно се разбира, че става въпрос за 2004 г.) .... Леонид Маслов за най-голяма своя изненада, започнал да записва Текстове с неизвестна за него тематика, предавани му на нивото на неговото подсъзнание от невидим Автор. В този ден, ( * 26 август  2004 г.)без каквато и да е външна помпозност, Висшияt Космически Разум ...... след хилядолетия отново напомня за Себе си и открито се обръща към съвременен човек, този път чрез човек от Русия! Изборът на Създателя не е случаен: В рода на Леонид Маслов е имало 7 поколения свещеници, а родословието му започва от планината Синай.......“( я гледай ти . Човечеството си има нов Месия......пак еврейски, само че този път -от руснаците). Тези неща наистина ли са превод от руски материали или са измислица на Иван Иванов?

Извод:
В първия превод  ( 21/10/2010  ) г-н Иван Иванов ни казва, че Маслов е заведен на семинар за Библията през 2002 година от Владимир Карелин в оглавявания от него „Център Интелект“. Чак след една година – през 2003 г., Маслов, бидейки на екскурзия в Египет и на планината Синай, е разтърсен от Всевишния и вечерта започва да пише слова, спуснати му свише. И така пише в продължение на четири месеца. От тези записки съставя книга, която пуска в Интернет и после я издава. И..... с това се приключва.
Обаче, изведнъж ставаме свидетели на втора версия  и то -  от същия преводач:  През 2011 година Иван Иванов пише, че семинарът, на който е присъствал акад. Маслов, е през 2004 година ( а не през 2002 г.), че е бил поканен, а не заведен, ( и изобщо не се споменава името Валентин Карелин), че записките са започнали на 26 август  2004 г., а не в Египет през 2003 г. , както се твърди в предишния превод. Във втората версия разбираме и пикантността, че на семинара е присъствала някаква си ясновидка Н.П.

Ето нещо интересно за същата ясновидка, пак от същия материал:: “...През лятото на 1996 година Владимир Путин – бивш сътрудник в отбора на Анатолий Собчак, през това време вече безработен (* хаха-хихи) , получава неочаквано за самия себе си информация от известната в Русия ясновидка Н.П., за това, че след три години той ще стане Президент на Русия и негова задача ще бъде – централизация на властта. Путин погледнал на ясновидката като на побъркана!......“

Господин Иван Иванов, Вие разбрали ли сте в каква каша сте се набъркали?  

В крайна сметка, на кой текст да вярват българите? Поканен ли е бил  акад. Маслов или е бил заведен от Карелин? През 2004 год, ли е станало или през 2002 г.? През 2004 г. ли е започнал да пише Маслов или през 2003 г. В Русия ли е писал или в Египет? Много неточности се получиха. А дали , изобщо акад. Маслов е бил на каквито и да е семинари, че пък и по РАЗШИФРОВАНЕ  НА  БИБЛИЯТА......, или тази информация е изплагиятствана за нечия сметка?! И още: ..... в какъв „отбор на Анатолий Собчак“ слагате Владимир Путин, след като Анатолий Собчак е цял КМЕТ НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ? Владимир Путин е негов съветник по чуждестранните инвестиции ,за периода 1991 – 1994 година, а през периода 1994 – 1996 г. е зам. кмет на града Санкт Петербург, като кмет продължава да е Анатолий Собчак?

Виждайки тази некомпетентност на организаторите на българския вариант на руския сайт „Откровения“, си задаваме следния важен въпрос:
Кой Маслов продължава да пише и в момента – 2013 г.: някой, който е бил „цапардосан“ от Вселената или някой, който е бил привикан някъде, за да стане „контактьор“ и „проводник“ на идеология на земните „богове“ за владеенето на света през следващите хилядолетия?!





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blagodar
Категория: Политика
Прочетен: 103986
Постинги: 20
Коментари: 102
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930